Sjokolade med fyll

Disse sjokoladene har fått bein å gå på.  Jeg passet på at selve sjokoladen ikke var så søt, siden fyllet ble veldig søtt. Denne kombinasjonen ble veldig bra, og smakene utfylte seg godt.


Oppskrift sjokoladen

150 gr Kakaomasse

75 gr Kakaosmør

1 ss Cocosa extra virgin

1 ss Yaconsirup

6 Steviadråper vanilje


 

Slik gjør du:

1. Legg formene du skal lage sjokolade i, i fryseren

2. Putt ingrediensene i en bolle, og sett det over vannbad

3. Smelt ingrediensene forsiktig. Ikke bli fristet til å smelte sjokoladen fort. Vil du ha et godt resultat, så ikke la temperaturen  bli høy.

4. Når alt er smeltet, så setter du det inn i kjøleskapet - og venter til alt er stivt igjen.

5. Så smelter du det forsiktig en gang til...

6. Da er det klart til å puttes i formene. Fyll formene halvfylt og rull sjokoladen rundt langs kantene slik at det blir et tynt sjokoladelag opp langs kantene. Sett kjølig, slik at det stivner. 

7. Fyll en kule med "fyll" i hver sjokoladebit (jeg hadde også i Cashewsmør i noen av de)

8. Også fyller du igjen resten av sjokoladebitene med det restende sjokoladen.
 

Oppskrift fyllet

Fibersirup

1 ts Fospulver

1 ts Rismelkpulver



Slik gjør du:

Du varmer opp fibersirupen i en kjele og rører inn rismelkpulveret og FOS-pulveret. Du får en seig mase. Denne blir lettere å forme til små kuler, når den blir litt avkjølt. Da fyller du bare oppi hver form.

 

#sjokolade #cocosa #hjemmelaget #påske2017 #konfekt #oppskrift #helsedama

Én kommentar

Nora Piscopo

10.04.2017 kl.10:33

Nam disse så gode ut!

Skriv en ny kommentar

hits