Sjokolade med fyll

Disse sjokoladene har ftt bein g p.  Jeg passet p at selve sjokoladen ikke var s st, siden fyllet ble veldig stt. Denne kombinasjonen ble veldig bra, og smakene utfylte seg godt.


Oppskrift sjokoladen

150 gr Kakaomasse

75 gr Kakaosmr

1 ss Cocosa extra virgin

1 ss Yaconsirup

6 Steviadrper vanilje


 

Slik gjr du:

1. Legg formene du skal lage sjokolade i, i fryseren

2. Putt ingrediensene i en bolle, og sett det over vannbad

3. Smelt ingrediensene forsiktig. Ikke bli fristet til smelte sjokoladen fort. Vil du ha et godt resultat, s ikke la temperaturen  bli hy.

4. Nr alt er smeltet, s setter du det inn i kjleskapet - og venter til alt er stivt igjen.

5. S smelter du det forsiktig en gang til...

6. Da er det klart til puttes i formene. Fyll formene halvfylt og rull sjokoladen rundt langs kantene slik at det blir et tynt sjokoladelag opp langs kantene. Sett kjlig, slik at det stivner. 

7. Fyll en kule med "fyll" i hver sjokoladebit (jeg hadde ogs i Cashewsmr i noen av de)

8. Ogs fyller du igjen resten av sjokoladebitene med det restende sjokoladen.
 

Oppskrift fyllet

Fibersirup

1 ts Fospulver

1 ts Rismelkpulver



Slik gjr du:

Du varmer opp fibersirupen i en kjele og rrer inn rismelkpulveret og FOS-pulveret. Du fr en seig mase. Denne blir lettere forme til sm kuler, nr den blir litt avkjlt. Da fyller du bare oppi hver form.

 

#sjokolade #cocosa #hjemmelaget #pske2017 #konfekt #oppskrift #helsedama

n kommentar

Nora Piscopo

10.04.2017 kl.10:33

Nam disse s gode ut!

Skriv en ny kommentar

hits